TERAPEVTSKA SKUPINA ZA MLADE MAMICE

Lepo pozdravljene, mlade mamice!

Lepo dobrodošle na skupino, namenjeno prav vam, mladim mamicam, ki ste na porodniškem dopustu, imate majhne dojenčke ali malčke ter bi si želele svoje materinstvo obogatiti tudi s pomočjo terapevtske skupine za mlade mamice (seveda ste lepo dobrodošle mamice vseh starosti, saj se termin ‘mlade’ nanaša na vaše materinstvo). V skupini boste našle varen kraj za druženje z drugimi mamicami ter možnost iskrenega pogovora o stiskah, izzivih ter radostih, ki vam jih prinaša materinstvo.
Naša rdeča nit skupine bo: SEM DOVOLJ DOBRA MAMI. Ni potrebno, da ste v svojih stiskah in dilemah same, saj je vse lažje, ko se enkrat med seboj povežemo.

Skupino bom vodila Alenka Lanz. S srečanji pričnemo v sredo, 26. septembra. Skupina se bo srečevala enkrat tedensko, predvidenih pa je 12 srečanj (cena: 8 evrov/srečanje). Za lažje ustvarjanje medsebojne varnosti, zaupanja in topline, bo skupina manjša ter zaprtega tipa (max. 8 mamic, izvedena ob zadostnem številu prijav).

Prijavena: info@alenkalanz.si

Če tudi sama čutiš, da bi ti skupina lahko pomagala pri razvijanju tvojega materinstva ter obogatila tvoj notranji svet, si lepo dobrodošla med nas!